.


Mijn RSS feed
M'n RSS feed - handig!


Super PPS’en LINKS
Schitterende
powerpoints!

Dit is echt
genieten!

Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-1PPS-2PPS-3PPS-4PPS-5PPS-6
Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:

PPS-7PPS-8PPS-9PPS-10Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-11PPS-12PPS-13PPS-14PPS-15PPS-16
Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-17PPS-18PPS-19PPS-20PPS-21PPS-22PPS-23PPS-24


Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-25
PPS-26PPS-27PPS-28PPS-29PPS-30PPS-31
Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:

PPS-32PPS-33PPS-34
Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:

PPS-35PPS-36PPS-37PPS-38PPS-39PPS-40PPS-41PPS-42PPS-43PPS-44PPS-45PPS-46PPS-47PPS-48PPS-49PPS-50PPS-51PPS-52
Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-53PPS-54PPS-55PPS-56PPS-57PPS-58PPS-59PPS-60Eens 'n Haagse


altijd 'n Haagse

Pràcht-site!
Vlagcounter
sinds
17 maart 2012

free counters


Gekregen...

Wat is het heerlijk
te ervaren
dat ergens iemand
aan je denkt
en ongevraagd je
laat genieten
van iets waaraan
men
aandacht schenkt.

Een briefje slechts
met weinig woorden
maar met een inhoud
die het doet
'n Verhaaltje uit
het hart geschreven
waar je soms even
bij slikken moet.

Een handdruk
of een schouderklopje,
'n warme kus via de pc
Een spontane lach,
'n vriendelijk gebaar
het zijn zo van die
kleine dingen
maar groot aan waarde
voor elkaar.


De mens bezien

De mens maakt reizen
om zich te verbazen
over de hoogte
van de bergen
over de geweldige
golven van de zee,
over de lange
loop van de rivieren,
over de eeuwige kringloop
van de sterren;
en aan zichzelf gaat hij
zonder verbazing voorbij.

Augustinus

dinsdag, 19.00 uur

Dat was me een hele stap hoor. Helemaal stoppen met Facebook.
Tis gek, ik heb in geen járen ooit naar Facebook omgekeken. Ik stond er wel op maar deed er niets mee. Een aantal weken geleden, misschien twee maanden, ben ik toch wat meer en vaker gaan rondkijken op Facebook. “Toch wel gezellig” dacht ik nog.
Tot ik merkte dat het me ook wel heel veel tijd kost. Facebook zit zo sneaky in elkaar dat het verslavend werkt. Helemaal uitgedokterd waar en hoe ze de dingen neerzetten om je zo snel mogelijk verslaafd te krijgen. Het lijkt op het gedrag van jongeren (en tegenwoordig ook al ouderen) die de hele dag met een smartphone in hun hand zitten. Het kruipt je gedachten in en gaat stiekempjes je leven beheersen.
Nu ben ik sowieso al een computerliefhebber maar dat is niet erg zo lang ik gewoon de dingen blijf doen die ik leuk vind. Plaatjes bewerken, webfeud spelen, leuke sites bekijken zoals Pinterest bijvoorbeeld. Logjes maken, waar ik dan weer foto’s voor moet maken of waar ik dingen voor moet uitzoeken via informatie op internet. Dat zijn allemaal dingen waar ik blij van word.
Van de opgeklopte berichtgeving op FB word ik duidelijk niet blij. Alle wereldproblemen worden in een constante stroom aangevoerd en de meest vreselijke doemscenario’s en nare uitspraken gericht tegen andere bevolkingsgroepen komen langs. Mensen vliegen elkaar in de haren en schuwen het ook niet om er gefingeerde foto’s of -filmpjes op te zetten om maar ‘hun gelijk’ te kunnen halen.
Afijn, gelukkig mag iedereen zo leven zoals hij of zij zelf wil en dat geldt ook voor mij. Alle opmerkingen dat ik ‘mijn kop in het zand steek’ leg ik vrolijk naast me neer. Ik ontloop de realiteit? Maar wat is de realiteit? Is dat het voortdurend bezig zijn met wat er mis kan gaan?
Godzijdank ben ik getrouwd met een man die leeft in het NU en zich niet druk maakt om wat er in het verleden is gebeurd want dat is voorbij en ook niet over wat er morgen, volgende week of volgend jaar MISSCHIEN gaat gebeuren en misschien ook wel niet!
Genoeg gekakeld, ik ga hier verder op de oude voet. Zonder politiek, zonder wereldellende. Voor wie even een luchtje wil scheppen, kom gezellig lezen.

.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

Heb ik nu nog wat leuks te melden?
Dit vind ik al vast hartstikke leuk. Voor de creatievelingen onder ons. Nee, je hoeft mij niet aan te kijken, ik ben creatief op de pc haha.
Zelf mandala’s maken van cdschijfjes die je in de tuin of in huis kunt hangen. Het licht speelt er mooi doorheen.
Eg wel heel leuk… kijk maar naar het filmpje, tis niet moeilijk.


Ook op haar blog kun je info vinden: http://mariaamora2001.blogspot.com.br/

Hoe je zelf mandala’s kunt tekenen vind je hier:

.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

Je moet wat met al die regen…happy

.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

Deze man kennen jullie vast nog wel.

Roger Moore geboren in Groot Brittannië in 1927 is een Engels acteur die vooral bekend werd door zijn rollen in de series Ivanhoe, The Saint en The Persuaders. Verder speelde hij de rol van James Bond in zeven Bondfilms tussen 1973 en 1985, schreef drie boeken en speelde in vele speelfilms.
Dat hij ‘Sir’ werd had niet zo zeer te maken met zijn werk als acteur als wel met z’n charitatieve werk voor Unicef.
Na twee huwelijken die respectievelijk zeven en acht jaar duurden is hij met de actrice Luisa Mattioli getrouwd, dit huwelijk hield 35 jaar stand.
In 2002 is hij voor de vierde maal getrouwd met met de Zweedse ‘Kiki’ Tholstrup, ze wonen in Zwitserland en Monaco.

Zag hij er vroeger zo uit:


Nu ziet hij er zo uit:

Deze foto is van 2013… de goede man is nu al 88 jaar oud! Een respectabele leeftijd.
Wil je een interview met hem lezen dat in The Daily Record is gepubliceerd, dan even op het bovenstaande plaatje klikken.

Ook op Wikipedia staat een artikel over hem:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Roger_Moore

.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

Elk jaar herbouwen lokale gemeenschappen aan beide zijden van de Apurimac River Canyon, gebruik makend van oude Incatechnieken, de Q’eswachaka brug gemaakt van gras in slechts 3 dagen. Op deze manier worden het erfgoed en de oude gebruiken en technieken van de Inca’s bewaard.

.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

A blonde was weed-eating her yard and accidentally cut off the tail of her cat which was hiding in the grass.
She rushed her cat, along with the tail over to WALMART!
Why WALMART?
WALMART is the largest retailer in the world…

Een hele fijne avond allemaal, onze wandeling hebben we er gelukkig al op zitten.

9 Responses to “Er tussenuit geknepen…”

 • Jacqueline:

  Goedemorgen Leonie, nu je bent neit de enige hoor, ik loop er al een hele tijd over te denken om er mee te stoppen, ik lees eigenlijk alleen nog de echte berichtjes van mensen, de rest scrol ik verder. Het is dat mijn moeder nog op de hoogte wil blijven anders was ik er al lang weggeweest. Dus je hebt een medestander. Je hebt weer een leuk blogje met van alles wat, ik vind de cd’s erg leuk, wie weet doe ik dat ook nog wel eens, we zullen zien. Fijne dag en tot je volgende blog, liefs jacqueline

 • @Leuke reactie Jacqueline niet alleen omdat je het met me eens bent hoor want dat maakt me niet eens zo veel uit maar dát je reageert vind ik al heel leuk. De meeste mensen komen kijken en zeggen niets. Het zijn er natuurlijk niet meer zo veel als toen ik nog elke dag een logje plaatste want toen waren het er 4 a 500 maar het zijn er toch nog steeds rond de 170. Maar o wee als ik zeg dat ik met m’n logje stop, dan komen de reactieshappy
  Ach ook dat maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit. Ik vind het leuk om te doen en kan het zelf ook mooi als een soort agenda gebruiken om te kijken wanneer we ergens waren enz.
  Reken maar dat ik van onze overwinteringsreis ook foto’s ga maken en verslag ga doen. Mogen jullie allemaal mee reizen!happy

 • Bep:

  Leonie wat heeft jou berichtje mij een duwt je in de goede richting gegeven. Ik denk juist wel over het verleden en de toekomst en daar wordt je niet vrolijk van. Dus probeer ik ook mijn kop in het zand te steken en de krenten uit de pap halen. Ik geniet ook vooral van jou verhalen en wetenswaardigheden.en ben ook blij dat je hiermee doorgaat ik denk dat ik niet de enige bent. Lieve groetjes.

 • @ Hartstikke fijn dat je het als opbeurend ervaart. Dat je nog maar lang mag komen lezen ♥

 • Ria Rose:

  Hoe ik denk over FB, daar zijn ook wij het over eens.
  Jouw blogjes lezen is ook ‘verslavend’ maar dan wel op een fijne manier.
  CD’s zo mooi maken…. oef. Ik word jaloers die het kan. Hier laat mijn handfunctie mij toch in de steek.
  Zelf een mandala maken… ik zal het eens proberen. Meestal krijg ik ruzie met potlood en liniaal omdat ik het niet stevig genoeg kan aandrukken en dan glijdt ie steeds weg. Zou zoiets ook met de computer te maken zijn?…Ik ga kijken… Jawel hoor, tal van mogelijkheden.
  Kijk Leonie, zo zie je maar weer hoe belangrijk en leuk jouw blogjes zijn. Hoe de Inca’s de brug maken had ik al eens eerder in een film gezien. Zo knap!!
  Nog iets wat we gemeen hebben. Wegdromen bij de kachel. Lekker warm…knus…

 • Jacqueline:

  Hoi Leonie, ja ik reageer niet elke keer, maar meestal toch wel, ook omdat ik weet hoe leuk het is om reacties te krijgen, je weet immers dat ik ook een website heb. Deze keer vond ik het inderdaad nodig om te reageren en ik vind het ook leuk om te doen en ja ik kijk erg uit naar je reisverhalen, want zo kijken wij ook een beetje mee in een vreemd land of plaatsen in Nederland waar we normaal gesproken niet komen. Overigens ik heb al een cd blank gemaakt en ik ga kijken of ik er een kerstdeco van maken kan, als hij gelukt is zal ik een foto sturen. groetjes en blijf vooral doorgaan, je maakt een hoop mensen blij, ook al reageren ze niet, het feit dat er nog steeds zoveel mensen op je blog komen zegt immers genoeg. groetjes jacqueline

 • @Wat leuk RiaRose dat je een mogelijkheid hebt gevonden om mandala’s te maken op je laptop!
  Als het nét herfst is vind ik het allemaal nog knus en gezellig. Kachel aan, kaarsjes aan. Maar als het te lang duurt krijg ik de binnenzitkriebels. Maar dan gaan we gewoon on tourhappy
  @Jacqueline ik ben heel benieuwd of het goed lukt!

 • Leo:

  Blijft jammer….maar dat heb ik elders al aangegeven……happy

 • @De reacties op FB heb ik niet meer gelezen na m’n aangekondigde vertrek. Maar leuk om te horen dat je het jammer vindt. Ik ervaar het als opluchting dat ik er weg ben winking

Tante Loe Website
KLIK op 't plaatje

Op TanteLoe.nl vind je:
PC lesjes
Plaatjes,
Humor,
Spelletjes
Links
en nog veel meer...
Mijn Fotoos
Mijn fotoos:

Te bekijken en/of te downloaden voor eigen gebruik. Klikken op het plaatje om naar Pixabay te gaan.

Super PPS’en rechts
Schitterende
powerpoints!

Dit is echt
genieten!

Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-61PPS-62


Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:
PPS-63PPS-64PPS-65PPS-66PPS-67PPS-68PPS-69PPS-70PPS-71PPS-72PPS-73PPS-74Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-75PPS-76PPS-77PPS-78PPS-79PPS-80PPS-81PPS-82PPS-83PPS-84PPS-85PPS-86PPS-87PPS-88PPS-89PPS-90PPS-91Klik op elk
plaatje
afzonderlijk
En kijk vooral
op groot scherm

Klik daarvoor op:


PPS-92PPS-93PPS-94PPS-95PPS-96PPS-97PPS-98PPS-99PPS-100PPS-101PPS-102PPS-103PPS-104

Fear
is the
little
dark room
where
negatives
are developped
Gandhi uitsprakenNee zeggen vanuit
je diepste overtuiging
is beter dan ja zeggen
om te behagen,
of erger nog,
om moeilijkheden
te vermijden.

- Mahatma Gandhi
Klik op de puzzel…
Recente reacties


Peace

It does not mean
to be in a place
where there is
no noise,
no trouble
or hard work,
it means to be
in the midst
of those things
and still be calm
in your heart.


De-Geeft-Goed-
Gevoel-Knop
Klik op 't plaatje
WorldWideBlessing*LET OP*

Bovenaan
deze pagina
bij de link
van de lesjes
staat nu
de uitleg over
tuben,
animaties
en PSP

Choose...

To live by choice
not by chance;
To make changes
not excuses
To be motivated
not manipulated
To be useful
not used
To excel
not compete

I choose
self esteam
not self pity.
I choose to listen
to the inner voice
not the random
opinion of others.
Sometimes
each day is a battle
so we try to make
each day a victory
one day at a time...

"Unknown"
Kaart trekken
Trek Hier
Een Kaart

Mooie
Osho Zen
kaarten...
↓↓↓
E-mailadres:
tanteloe@gmail.com
Ik antwoord
niet elke dag!
Klik op 't plaatje
Scroll down
Heel veel keuze
muziek
filmpjes
Wanneer je op de wereldbol klikt, kun je zien waar de lezers van m'n weblog vandaan komen. Klikken op 2D weergave
Lichtjes
Lichtje voor iedereen die verdriet heeft...
of ziek is

Steek hier zelf
een kaarsje op


Be kinder
than necessary
because everyone
you know
is fighting
some kind of battle.
Archief


Klik op 't plaatje

♪ ♫ ♪Lekker radio luisteren...


een lach en een traan

No smile
is as beautiful
as the one
that struggles
through tearsHope

Hope is the thing
with feathers
That perches
in the soul,
And sings the tune
--without the words,
And never stops
at all

Emily Dickinson

Hoop is 'n ding
met veren
dat neerstrijkt
in de ziel...